Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Ламбда сонда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за Ламбда сонда

Здравейте колеги, изчетох доста теми във форума свързани със смяна на Ламбда сонда, от които разбрах, че освен самата смяна трябва да се направи и някаква адаптация или обучение. Никъде обаче не пише как точно става това и дали наистина е задължително, какви са последствията, ако пропуснем тази процедура? Благодаря ви предварително!
    sigpic

Alfa Romeo 146 1.4 16V T.S 103 HP

Първоначално публикувано от Todorov213 Покажи съобщение
    Здравейте колеги, изчетох доста теми във форума свързани със смяна на Ламбда сонда, от които разбрах, че освен самата смяна трябва да се направи и някаква адаптация или обучение. Никъде обаче не пише как точно става това и дали наистина е задължително, какви са последствията, ако пропуснем тази процедура? Благодаря ви предварително!
    Адаптацията се прави с компютърна диагностика, иначе все едно не си сменил нищо, така поне беше ситуацията при мене

Comment

ем аз я смених и не съм правил адаптация,но се получи проблем ( като вдигне 75-80 градуса ми светва лампата за инжекцията) незнам какво е общото с температурата, някой ако може да помогне ще съм благодарен

Comment

Първоначално публикувано от tito Покажи съобщение
        ем аз я смених и не съм правил адаптация,но се получи проблем ( като вдигне 75-80 градуса ми светва лампата за инжекцията) незнам какво е общото с температурата, някой ако може да помогне ще съм благодарен
        ти си с боксер, а колегата е с ТС.
        точка

Comment

Working...
        X